Υπηρεσίες

Home » Υπηρεσίες

SPECIALIZATION

Οι Υπηρεσίες μας

Κατασκευή ξύλινων σπιτιών

Το γραφείο μας διαθέτει έμπειρους και εξειδικευμένους συνεργάτες, με μεγάλη κατάρτιση στον χώρο της κατασκευής ξύλινων σπιτιών. Μαζί, θα φτιάξουμε την κατοικία που ονειρεύεστε.

Ανακαίνιση ξύλινων σπιτιών

Το εξειδικευμένο προσωπικό μας θα βρίσκεται δίπλα σας σε κάθε βήμα και θα φροντίσει ώστε η ανακαίνιση του ξύλινου σπιτιού σας να γίνει με γνώμονα την ποιότητα και το άριστο αποτέλεσμα.

Συντήρηση ξύλινων σπιτιών

Τα ξύλινα σπίτια έχουν μία ιδιαίτερα μεγάλη διάρκεια ζωής, ενώ ταυτόχρονα αποτελούν μία άφθαρτη και φυσική πρώτη ύλη, η οποία διατηρεί τη ζωντάνια της στο πέρασμα του χρόνου.

Ξύλινες στέγες

Η εταιρία μας αναλαμβάνει κάθε είδους ξύλινη κατασκευή, συμπεριλαμβανομένων και των ξύλινων στεγών, οι οποίες προσδίδουν μία ιδιαίτερη και μοναδική νότα απλότητας.

Ξύλινα δάπεδα

Ανάμεσα στις ποικίλες υπηρεσίες, που με επιτυχία προσφέρει η εταιρία μας όλα αυτά τα χρόνια, ανήκει και η τοποθέτηση-εγκατάσταση ξύλινων δαπέδων.
 

Ξύλινες σκάλες

Οι ξύλινες σκάλες μπορούν να φέρουν πολλές διαφορετικές μορφές, οι οποίες ωστόσο διατηρούν την ιδιαιτερότητα και την αισθητική τους στον ύψιστο βαθμό.

Ξύλινες
πέργκολες

Οι ξύλινες πέργκολες αποτελούν μία έξυπνη επιλογή για όποιον αναζητά κάτι διαφορετικό, διατηρώντας βέβαια στο έπακρο την αισθητική σε ένα περιβάλλον.
 
 

Ξύλινες χειροποίητες κατασκευές

Το ξύλο είναι ένα εξαιρετικά ιδιαίτερο υλικό, το οποίο χρειάζεται προσεκτική επεξεργασία και διαχείριση. Ειδικότερα οι χειροποίητες ξύλινες κατασκευές προϋποθέτουν την προσοχή στην λεπτομέρεια και την υψηλή τεχνική ικανότητα.

Ας συζητήσουμε για το δικό σας σπίτι.

Ποιότητα - αξιοπιστία - ανταγωνιστικές τιμές είναι το τρίπτυχο που μας αντιπροσωπεύει.
Μια συνάντηση μαζί μας θα σας πείσει.