Ξύλινες στέγες

SL380865

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Ξύλινες στέγες

Η εταιρία μας αναλαμβάνει κάθε είδους ξύλινη κατασκευή, συμπεριλαμβανομένων και των ξύλινων στεγών, οι οποίες προσδίδουν μία ιδιαίτερη και μοναδική νότα απλότητας, ενώ παράλληλα χαρακτηρίζονται από την υψηλότερη ποιότητα και την αισθητική τους. Ο στόχος μας, εκτός από την παροχή των παραπάνω χαρακτηριστικών, είναι η διατήρηση του κόστους σε χαμηλά επίπεδα και η μέγιστη δυνατή κάλυψη και εξυπηρέτηση των αναγκών και των απαιτήσεών σας.

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Η διαδικασία μας

Η κατασκευή και η τοποθέτηση μιας ξύλινης στέγης αποτελούν μία πολυδιάστατη διαδικασία και κάθε Project μας αντιμετωπίζεται με εξειδικευμένο τρόπο. Ο τρόπος με τον οποίο προσεγγίζουμε, δρομολογούμε και υλοποιούμε οποιαδήποτε ξύλινη κατασκευή μάς καθιστά την ιδανικότερη και ασφαλέστερη επιλογή.

Η συνολική διαδικασία από την αρχή έως το τέλος έχει ως εξής:

  •  Αρχικά, απαιτείται μία επίσκεψη στον χώρο σας, καθώς έτσι εξυπηρετείται η σωστή και ολοκληρωμένη αξιολόγηση του έργου.
  • Έπειτα από την καταγραφή και τη μελέτη όλων των χαρακτηριστικών και των αναγκών του χώρου, προχωρούμε σε μία πρώτη παρουσίαση των πορισμάτων και των προτάσεών μας.
  • Σε αυτό το σημείο λαμβάνουμε υπόψη και ενσωματώνουμε όλες τις επιθυμίες, τις προτιμήσεις και τις ανάγκες σας.
  • Μόλις ολοκληρωθούν και οι τελευταίες αλλαγές και οι προσθήκες στο σχεδιασμό, λαμβάνει χώρα μία διεξοδική και αναλυτική παρουσίαση της συνολικής κατασκευής για να απαντηθούν όλα τα ερωτήματά σας.
  • Το τελευταίο στάδιο περιλαμβάνει τη διαμόρφωση της οικονομικής προσφοράς και το εκτιμώμενο χρονοδιάγραμμα από την κατασκευή μέχρι και την τοποθέτηση της ξύλινης στέγης.
DSC00244

Ας συζητήσουμε για το δικό σας σπίτι.

Το άρτιο αποτέλεσμα είναι αυτό που καθορίζει την ικανοποίηση σας και γι’ αυτό επενδύουμε ιδιαίτερα στη μεταξύ μας επικοινωνία για την εκπλήρωση των επιθυμιών σας. Η εταιρία μας ξεχωρίζει για τον επαγγελματισμό, την πολυετή εμπειρία και την τεχνογνωσία της. Μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για οποιαδήποτε διευκρίνιση και πληροφορία.