Ξύλινες σκάλες

SL380986

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Ξύλινες σκάλες

Οι ξύλινες σκάλες μπορούν να φέρουν πολλές διαφορετικές μορφές, οι οποίες ωστόσο διατηρούν την ιδιαιτερότητα και την αισθητική τους στον ύψιστο βαθμό. Οι συνηθέστερες είναι οι ίσιες, οι γωνιακές ή και στρογγυλές-κυκλικές, ενώ σε κάποιες περιπτώσεις ενδέχεται να απαιτείται μία πιο ειδική κατασκευή.
Η εταιρία μας, χρησιμοποιώντας άριστης ποιότητας υλικά στις οικονομικότερες τιμές της αγοράς, αναλαμβάνει κάθε είδους ξύλινης κατασκευής και εγκατάστασης της, ανεξάρτητα από το μέγεθός της.

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Η διαδικασία μας

Η προσέγγιση κάθε έργου και οι τροποποιήσεις του γίνονται με βάσει τις ανάγκες του εκάστοτε χώρου και τις απαιτήσεις του πελάτη. Ωστόσο, τα βασικά στάδια της διαδικασίας παραμένουν ίδια και είναι τα παρακάτω:

  • Το πρώτο στάδιο είναι η επικοινωνία και η επίσκεψή μας στον χώρο σας, όπου γίνεται η μέτρηση των αποστάσεων και η εκτίμηση του όγκου εργασιών.
  • Πριν τη δρομολόγηση της κατασκευής, ακολουθεί μία εκτενή και λεπτομερή ενημέρωση σχετικά με τις επιλογές σας και ως αποτέλεσμα της μελέτης του έμπειρου και καταρτισμένου προσωπικού μας. Η παρουσίαση περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, πληροφορίες για τα είδη ξύλων που μπορούν να χρησιμοποιηθούν (π.χ. οξιά, δρυς, πεύκο κλπ.), το χρονικό διάστημα που απαιτείται για την ολοκλήρωση της ξύλινης σκάλας και τα διαθέσιμα σχέδια.
  •  Ακολουθούν πιθανές τροποποιήσεις και διαφοροποιήσεις σύμφωνα με τις προσωπικές σας προτιμήσεις και, τέλος, προχωρούμε στη διαμόρφωση της προσφοράς μας.
  • Η οικονομική προσφορά της εταιρίας μας περιλαμβάνει επιγραμματικά όλα τα κόστη των υλικών που θα χρησιμοποιηθούν, όπως επίσης και το χρονοδιάγραμμα των απαιτούμενων εργασιών.
20180922_162430
20180922_162440

Ας συζητήσουμε για το δικό σας σπίτι.

Η So Wood εγγυάται ένα ποιοτικό αποτέλεσμα και την παράδοση ενός προϊόντος που ξεπερνά ακόμα και τις προσδοκίες σας. Η υπευθυνότητα και ο επαγγελματισμός μας είναι αυτά που μας κάνουν να ξεχωρίζουμε.