Ξύλινα δάπεδα

DSC00249

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Ξύλινα Δάπεδα

Ανάμεσα στις ποικίλες υπηρεσίες, που με επιτυχία προσφέρει η εταιρία μας όλα αυτά τα χρόνια, ανήκει και η τοποθέτηση-εγκατάσταση ξύλινων δαπέδων. Τα ξύλινα πατώματα, λόγω των πολυάριθμων ειδών ξύλου, έχουν και διαφορετικές απαιτήσεις σχετικά με τις εργασίες. Όλα τα παραπάνω στοιχεία έχουν αντίκτυπο στη διαδικασία, στο κόστος και στο χρονοδιάγραμμα που χρειάζεται η εγκατάσταση.

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

H Διαδικασία μας

Αναλυτικότερα, η διαδικασία προϋποθέτει μία επιτόπια επίσκεψη στον χώρο σας για την αρχική εκτίμηση. Η μέτρηση της επιφάνειας που επιθυμείτε να καλύψετε είναι ένας από τους παράγοντες που καθορίζουν σε πρώτη φάση, τόσο το μέγεθος, όσο και το κόστος του έργου. Το επόμενο βήμα περιλαμβάνει την υπόδειξη των επιλογών σας όσον αφορά τους τύπους των ξύλων.

Η εταιρία μας φροντίζει να σας ενημερώσει πλήρως και να σας εξηγήσει όλες τις διαφορές των ειδών και των χαρακτηριστικών τους. Στη συνέχεια, το έμπειρο προσωπικό μας διαμορφώνει μία εξειδικευμένη οικονομική προσφορά σύμφωνα με τις απαιτήσεις και τις ανάγκες σας. Η προσφορά περιλαμβάνει αναλυτικά όλες τις απαραίτητες πληροφορίες και το κόστος όλων των υλικών του έργου, όπως και το χρονικό διάστημα που απαιτείται για την υλοποίησή του.

Επίσης, η αφαίρεση των προηγούμενων δαπέδων (αποξήλωση), αν υπάρχουν, είναι μία από τις εργασίες που αναλαμβάνουν τα συνεργεία μας και δεν θα πρέπει να σας απασχολεί. Οι άρτια καταρτισμένοι επαγγελματίες της εταιρίας μας εγγυόνται ένα εξαιρετικά ποιοτικό και αισθητικό αποτέλεσμα για να μην χρειαστεί να ανησυχήσετε ποτέ ξανά για τα πατώματά σας. Καθ’ όλη τη διάρκεια των εργασιών παραμένουμε σε στενή επικοινωνία μαζί σας και σας παρέχουμε διαρκή ενημέρωση της κατάστασης της συνολικής διαδικασίας.
SL380992

Ας συζητήσουμε για το δικό σας σπίτι.

Ποιότητα - αξιοπιστία - ανταγωνιστικές τιμές είναι το τρίπτυχο που μας αντιπροσωπεύει.
Μια συνάντηση μαζί μας θα σας πείσει.