Κατασκευή ξύλινων σπιτιών

SL380956

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Κατασκευή ξύλινων
σπιτιών

Ένα σπίτι όπου κυριαρχεί το ξύλο αποπνέει ζεστασιά και υψηλή αισθητική. Όμως, το ξύλο σαν στοιχείο της φύσης, χρειάζεται να δουλευτεί από ανθρώπους με εμπειρία και αγάπη.

Το γραφείο μας διαθέτει έμπειρους και εξειδικευμένους συνεργάτες, με μεγάλη κατάρτιση στον χώρο της κατασκευής ξύλινων σπιτιών. Μαζί, θα φτιάξουμε την κατοικία που ονειρεύεστε. Οι προτάσεις που θα σας υποβάλλουμε έχουν βασικό άξονα τις προσωπικές σας ανάγκες. Στόχος μας είναι να δημιουργήσουμε το σπίτι που ονειρεύεστε, με απαραίτητα κριτήρια την ασφάλεια, τη λειτουργικότητά και την αντοχή του σε βάθος χρόνου.

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Η Διαδικασία μας

Ας δούμε όμως αναλυτικά τη διαδικασία που θα ακολουθήσουμε.

· Επιτόπια επίσκεψη και μελέτη του χώρου όπου θα γίνει η κατασκευή. Έτσι, θα έχουμε πλήρη εικόνα του μεγέθους και πώς μπορεί αυτό να αξιοποιηθεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.
· Όταν ολοκληρωθεί αυτό το βήμα μπορούμε να σας παρουσιάσουμε την αρχική μας πρόταση, το σχέδιο μας ώστε το σπίτι σας να είναι ασφαλές, ενεργειακά σωστό και λειτουργικό – να έχει αξιοποιηθεί σωστά κάθε λεπτομέρεια.
· Επειδή όμως, κάθε μας πρόταση είναι custom-made, θα συζητήσουμε μαζί το budget σας, τις αλλαγές που θέλετε, τις προσθήκες και όλα όσα εσείς είχατε φανταστεί για το σπίτι σας, ώστε να γίνουν οι ανάλογες προσαρμογές.
· Παρουσίαση τελικού σχεδίου με λεπτομέρειες. Εδώ, θα σας δείξουμε αναλυτικά κάθε βήμα, κάθε διαδικασία, κάθε υλικό και όλο το χρονοδιάγραμμα του έργου.

SL380966

Ας συζητήσουμε για το δικό σας σπίτι.

Μπορούμε να εγγυηθούμε ότι η κατασκευή θα ολοκληρωθεί στα χρονικά πλαίσια που μας θέσατε, με τα καλύτερης ποιότητας υλικά και παρακολούθηση σε κάθε στάδιο.