Ανακαίνιση ξύλινων σπιτιών

SL380972

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Ανακαίνιση ξύλινων
σπιτιών

Ήρθε η ώρα για την ανακαίνιση του ξύλινου σπιτιού σας; Το εξειδικευμένο προσωπικό μας θα βρίσκεται δίπλα σας σε κάθε βήμα και θα φροντίσει ώστε όλα να γίνουν με γνώμονα την ποιότητα και το άριστο αποτέλεσμα.

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Η διαδικασία μας

Γνωρίζουμε ότι η ανανέωση ενός σπιτιού είναι ταυτόχρονα συναρπαστική και τρομακτική. Εδώ, σας περιγράφουμε τη διαδικασία που θα ακολουθήσουμε βήμα-βήμα, ώστε μαζί να φτιάξουμε το σπίτι των ονείρων σας.

  • -Επίσκεψη στον χώρο σας ώστε να μπορέσουμε να αξιολογήσουμε σωστά και υπεύθυνα την κατάσταση.
  • -Αναλυτική παρουσίαση των αναγκών του σπιτιού καθώς και προτάσεις για εξοικονόμηση χώρου, ενέργειας και σωστής αξιοποίησης όλων των δυνατοτήτων της οικείας σας.
  • -Συζήτηση με εσάς ώστε να καταλήξουμε στο τελικό πλάνο. Σ’ αυτό το βήμα, θα συζητήσουμε μαζί τον προϋπολογισμό σας, τις αισθητικές σας προτιμήσεις καθώς και τις πραγματικές σας ανάγκες.
     Διαμόρφωση των τελικών εργασιών με βασική προϋπόθεση την ασφάλεια και την ανθεκτικότητα του σπιτιού σε βάθος χρόνου.
  • -Παρουσίαση σε εσάς όλου του έργου, με αναλυτική εξήγηση για το κάθε στάδιο και διευκρινίσεις για κάθε απορία σας.
  • -Σε αυτό το τελικό στάδιο θα σας δώσουμε και την οικονομική μας προσφορά. Με αναλυτικές λεπτομέρειες θα σας δώσουμε το κόστος για το κάθε υλικό που προτείνουμε να χρησιμοποιηθεί στην ανακαίνιση, το τελικό κόστος καθώς και το χρονοδιάγραμμα που θα χρειαστεί για την ολοκλήρωση του έργου.

 

SL380957

Ας συζητήσουμε για το δικό σας σπίτι.

Ποιότητα - αξιοπιστία - ανταγωνιστικές τιμές είναι το τρίπτυχο που μας αντιπροσωπεύει.
Μια συνάντηση μαζί μας θα σας πείσει.